LEARN Trafikkskole inngår samarbeid med PORS Håndball

Postet av IF Pors - Håndball den 7. Okt 2016

PORS Håndball har inngått en samarbeidsavtale med LEARN Trafikkskole for medlemmene i klubben. LEARN driver med trafikkopplæring i Porsgrunn og Skien, og er en av landets største trafikkskoler.

Vi er glad for å få med oss en LEARN på laget som samarbeidspartner og medlemmene vil nyte godt av denne avtalen sier Sondre Lindgren, PORS Håndball. LEARN ønsker å styrke sin markedsposisjon i Porsgrunn, og PORS Håndball sin profil passer godt med vår profil sier Morten Sem, avdelingsleder for LEARN i Grenland.

Alle medlemmer i PORS Håndball vil få en startpakke gratis når de tar trafikalt grunnkurs hos LEARN. Startpakken inneholder teoribok, ledsagerspeil, øvelses-L, verdikupong til teorikurs og én gratis kjøretime. Startpakken har en verdi på 1.100 kroner.

Medlemmer som tar førerkort hos LEARN vil få den første kjøretimen gratis (verdi 650 kroner), samt gratis leie av bil til førerprøve (verdi 2.200 kroner).

Påmelding til trafikalt grunnkurs gjøres på www.learn.no under avdeling Grenland, bestill kurs. Her finner dere også informasjon om førerkortopplæring på moped, MC, personbil og tilhenger.

For spørsmål om trafikkopplæring, kontakt avdelingsleder Morten Sem eller kundekonsulent Christian Baklie på telefon 35 91 47 00 eller send dem en e-post på grenland@learn.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.